NETWORKING

DE CE FACEM ASTA?

 

Știm cu toții că ,,Sharing is caring”, iar nevoia de socializare și interacțiune umană este necesară tuturor. Și cu cine poți să comunici mai bine dacă nu cu colegii de breaslă?

Probabil ai ieșit vreodată de la cabinet și mai aveai chef de stat prin oraș la un "pahar de vorbă", însă prietenii apropiați cu care ieși de obicei mai aveau treabă la serviciu sau aveau deja alte planuri făcute. Și a trebuit să te duci acasă. 

Sau este posibil la un moment dat să fi avut un caz mai complicat și să nu știi ce să faci și să vrei o altă părere. Și nu au avut pe cine să întrebi.

Ei bine, ne dorim ca prin OTMD, tinerii medici dentiști să găsească pârghiile necesare socializării și extinderii relației de cunoscuți, pentru a avea la cine să apeleze. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CUM FACEM ASTA?

Ne propunem organizarea de evenimente formale și nonformale în scopul răspândirii cunoștiințelor actuale, împărtășirii experienței, precum și cultivării relațiilor interprofesionale.

Ne dorim crearea de adunari științifice pentru dobândirea know-how-ului specific meseriei de medic dentist, dar și simple întâlniri pentru socializare și dezvoltarea spiritului colegialității în rândul tinerilor practicieni.

 

Sperăm că ti-am trezit curioritatea. Te așteptăm alături de noi!

Support Group