OTMD. DE CE? CUM? CE?

Pentru a descrie cel mai bine un proces, trebuie să știi care este ideea care a stat în spatele lucrului pe care îl vezi, lucrul concret și palpabil (la noi de exemplu, a fost dorința de a ajuta tinerele generații de medici stomatologi), trebuie să știi cum poți să creezi lucrul respectiv (noi de exemplu am știut că avem motivația, cunoștințele și abilitățile să demarăm acest proiect cu trei direcții) și trebuie să știi să descrii lucrul respectiv (la OTMD de exemplu - informații utile puse la dispoziția colegilor și organizarea de numeroase proiecte). 

In the Classroom

Mai pe scurt, trebuie să știi răspunsurile la trei întrebări scurte: De ce? Cum? și Ce? Aceste răspunsuri vor constituie VIZIUNEA, MISIUNEA ȘI OBIECTIVELE PE CARE LE AI. Află mai multe AICI.

Fiecare direcție - ORIENTARE, DEZVOLTARE SAU NETWORKING - a luat contur datorită unor probleme pe care noi le-am identificat. Prin aceste direcții, ne-am setat un rol și o strategie clare. Află mai multe AICI.

Grupul mic de oameni care a pornit la drum a împărtășit viziunea mai departe, luând naștere o echipă frumoasă și motivată. Află mai multe AICI.

Dacă te simți compatibil cu această inițiativă, te invităm să ni te alături. Află cum poți să faci asta AICI