DEPARTAMENT STUDENȚI

CE FACE ACEST DEPARTAMENT?

Ești student, sau poate te gândești să devii student la facultatea de medicină dentară și te întrebi ce te așteaptă după, ce opțiuni ai, care este viața pentru un tânăr medic stomatolog.

Cu acest lucru te poate ajuta cu mare drag OTMD prin acest departament, care își propune să înlesnească tranziția de la student la tânăr medic stomatolog. 

OTMD dorește să ofere un mediu în care poți socializa cu viitori colegi de profesie și cu alți studenți, la fel de curioși și entuziasmați ca tine.

Male and female students doing schoolwor

Cum îmi deschid un cabinet de stomatologie? Care e faza cu Cum e viața pentru un stomatolog? Toate aceste întrebări au răspunsul la noi. Pe lângă socializare oferă un mediu prielnic pentru dezvoltare profesională: workshop-uri, conferințe, congrese. 

În cadrul OTMD, vor exista locuri speciale pentru voi, studenții, cei mai mici dintre noi, dar și proiecte dedicate.

OTMD își dorește ca trecerea de la student la medic stomatolog să fie un proces cunoscut și să fii cât mai pregătit pentru a deveni un tânăr medic stomatolog.

CUM POȚI SĂ TE IMPLICI?

Bineînțeles, în principal, din acest departament vor face parte studenți. Studenți dornici să se implice în activități extracurriculare și să se implice alături de tineri medici în dezvoltarea conceptului care le va fi de ajutor chiar lor, în câțiva ani, când vor fi chiar ei tineri medici stomatologi.

Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și te pasionează inițiativa noastră, te așteptăm cu brațele deschise în echipă.

Completează formularul aici și noi te vom contacta curând.