Workshop EMS

Workshop Guided Biofilm Therapy

Date: 19, 20 IX (09:00-12:00; 12:30-15:30; 16:00-19:00)

Taxă: 80 lei

Deadline înscrieri: 17 septembrie

Nr. locuri: 24

Tip workshop: teorie & hands-on

După înscriere, veți fi contactat de echipa OTMD pentru a finaliza procesul de înscriere.

Detalii workshop:

Curs teoretic și hands-on în care se vor prezenta metode moderne și minim invazive de igienă orală, eficiente și direcționate.

Guided Biofilm Therapy (GBT) reprezintă o procedură de actualitate ce optimizează rezultatele igienizării dentare. Acest concept presupune acționarea asupra plăcii bacteriene evidențiate cu ajutorul revelatorilor de placă, utilizând dispozitivul AIRFLOW® dezvoltat de EMS.

De asemenea, veți avea ocazia să descoperiți dispozitivele PERIOFLOW® și PIEZON®, al căror design a fost creat pentru igienizarea șanțurilor gingivale sau pentru îndepărtarea tartrului dentar.

Workshop-ul va consta într-o parte teoretică în care vi se vor prezenta conceptul GBT și toate instrumentele necesare la implementarea acestuia. În partea practică, fiecare participant va utiliza aparatul Master Prophylaxis, la care se conectează dispozitivele AIRFLOW®, PERIOFLOW® și PIEZON®.

Pe lângă managementul biofilmului oral și ale tartrului dentar, temele abordate includ și prevenția afecțiunilor periimplantare și utilizarea pulberilor de profilaxie.