,,Designul, prepararea și obturarea cavităților de clasa a doua. Restabilirea punctelor de contact interdentare’’ 

,,Prepararea manuală și rotativă a canalelor radiculare’’

Echipa OTMD Centru Nord are onoarea de a vă prezenta două noi Workshop-uri, organizate cu sprijinul Densply Sirona.

,,Designul, prepararea și obturarea cavităților de clasa a doua. Restabilirea punctelor de contact interdentare’’, susținut de Dr. Marius Bud, respectiv ,,Prepararea manuală și rotativă a canalelor radiculare’’, susținut de Dr. Ștefan Jitaru. Mai jos veți găsi detalii despre fiecare eveniment. 

În cazul în care doriți să paticipați la ambele evenimente, veți beneficia de o reducere de 150 RON, în cazul în care vă înscrieți în perioada Early Bird. 

IMPORTANT: Acest eveniment este destinat în primul rând medicilor stomatologi, așadar ei vor avea prioritate în momentul înscrierii. Cu toate acestea, știm cât de importantă este partea practică pentru studenți, mai ales în această perioadă în care nu aveți acces în clinici. Astfel, studenții Facultății de Medicină Dentară sunt invitați să se înscrie, cu mențiunea că în momentul completării formularului de înscriere, vor fi puși temporar pe o listă de așteptare, până în data de 25 noiembrie.

 

În cazul în care rămân locuri disponibile, aceștia vor fi contactați pentru finalizarea înscrierii, prețul rămânând cel valabil pentru perioada din momentul completării formularului.

 

Designul, prepararea și obturarea cavităților de clasa a doua. Restabilirea punctelor de contact interdentare [WORKSHOP]
Lector: Dr. Marius Bud
Data: 4 decembrie
Ora: 10:00-14:00
Locație: West City Hotel, Strada Avram Iancu nr. 442-446, Florești
Taxă: 200 RON Early bird 12-20 noiembrie (ora 23:59)
Taxă: 250 RON 21 noiembrie - 3 decembrie
Deadline înscrieri: 3 decembrie (ora 16:00)
Număr locuri: 16
Tip workshop: teorie și hands-on

 

Acest curs va aborda mai multe tehnici de restaurare a cavităților clasa a doua pentru a reface corect punctele de contact în zona laterală.
 

Fiecare participant va utiliza sistemul de matrici Palodent 360, inele din titan, icuri din plastic și compozit Neo Spectra, bazat pe tehnologia Sphere TEC, pentru a restaura o cavitate de clasa a doua clasică și una atipică.

 

Dr. Marius Bud este absolvent al Facultăţii de Stomatologie din Cluj-Napoca, promoţia 2002.  A urmat un masterat (UMF Cluj-Napoca), iar în 2008 şi-a susţinut doctoratul în ştiinţe medicale. Acesta își desfășoară activitatea profesională în cadrul clinicii MB Dental Cluj-Napoca aplicând conceptul de “microscope dentistry” și pentru tratamentele restaurative (obturații, protetică), fiind unul dintre pionierii realizării restaurărilor directe sub control microscopic. 

Prezentarea se va face cu o singură grupă de 16 persoane, respectându-se distanțarea socială în contextul pandemic.

 

Prepararea manuală și rotativă a canalelor radiculare [WORKSHOP]
Lector: Dr. Ștefan Jitaru
Data: 5 decembrie
Ora: 10:00-14:00
Locație: West City Hotel,  Strada Avram Iancu nr. 442-446, Florești
Taxă: 300 RON Early bird 12-20 noiembrie (ora 23:59)
Taxă: 350 RON 21 noiembrie - 4 decembrie
Deadline înscrieri: 4 decembrie (ora 16:00)
Număr locuri: 13
Tip workshop: teorie și hands-on

 

Prepararea spațiului endodontic constituie prima condiție pentru succesul tratamentului. Acest curs își propune să îți ofere soluții moderne și rapide, dar și să îți descrie tehnicile clasice de instrumentare, pentru ca tu să le poți adapta situațiilor pe care le întâlnești.

 

Dr. Ştefan Jitaru este absolvent al UMF “Iuliu Haţieganu”. Din 2011 a urmat Rezidenţiatul în Endodonţie în cadrul UMF Cluj-Napoca, fiind primul care a lansat microscopia endodontică în Cluj şi unul dintre fondatorii comunităţii online, “Academia de Endodonţie”. Mai mult decât atât, dr. Stefan Jitaru a fondat în anul 2017 împreuna cu dr. Marius Bud „Centrul de training în microscopia stomatologică”, un centru educațional unic în Transilvania unde desfășoară cursuri adresate medicilor dentiști care doresc să se specializeze în endodonție.

 

Prezentarea se va face cu o singură grupă de 13 persoane, respectându-se distanțarea socială în contextul pandemic.

Înscrieri workshop-uri
Statut profesional
Daca esti medic rezident sau specialist, care este domeniul:
La ce workshop dorești să participi?
Daca esti student sau medic rezident, in ce an esti?

Iti confirmam inscrierea. In curand, echipa noastra te va contacta pentru a-ti oferi mai multe detalii referitoare la finalizarea inscrierii. O zi placuta!

VEZI AICI TERMENII ȘI CONDIȚIILE ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE OTMD